Wat is nu eigenlijk een verzekering?

Verzekeringen zijn overeenkomsten tussen een verzekeringnemer en een verzekeringsmaatschappij. Daarbij is het de opzet dat de verzekeringnemer het risico dekt die hij kan oplopen ten gevolge van bijvoorbeeld een aanrijding met de auto of stormschade aan huis.

Verder lezen…

Inboedelverzekering

U kunt uw inboedel dekken tegen schade als gevolg van onder andere brand, diefstal en vandalisme door middel van een inboedelverzekering. Welke schades precies gedekt worden zijn afhankelijk van uw verzekeraar.

Verder lezen…

Zorgverzekering

Met een zorgverzekering verzekert u zich tegen ziektekosten, onder andere voor medicijnen maar ook voor het bezoeken van de huisarts of een ziekenhuis. Elk persoon in Nederland is verplicht minimaal een basisverzekering af te sluiten.

Verder lezen…

Privacy en cookies

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gratisverzekeringspolis.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van een indirecte identificerende persoonsgegeven, namelijk het IP-adres van de bezoeker van deze website. Wij hebben niet de intentie om dit gegeven te verzamelen voor bezoekers van onze website die jonger zijn dan 16 jaar, behalve wanneer hier door ouder of voogd toestemming voor gegeven is. Verder lezen…

Autoverzekering

Wanneer je net het rijbewijs hebt gehaald kun je vaak nog geen auto betalen. Het betalen van een auto is namelijk maar een klein gedeelte van het geheel, u dient namelijk ook rekening te houden met diverse kosten als onder andere wegenbelasting, een autoverzekering en het eventuele onderhoud van het voertuig.

Verder lezen…